Big data

ITM a la jornada sobre big data i transformació digital a Manresa

BBVA i Regió7 van organitzar una jornada sobre transformació digital a l’empresa que va tenir lloc el passat 20 de juny a Manresa i va comptar amb la presència de Josep Amorós, com a ponent principal, responsable de Commerce360 de BBVA Data&Analytics, així com del nostre Director Financer, Albert Bartomeus i altres 3 ponents d’empreses rellevants de la comarca: Xavier Pladellorens, CEO de Deporvillage, Josep Maria Ribas, director general de Señor i Gerard Isanta, director general de B-Grup.

A la taula rodona, els ponents van explicar la seva experiència amb el nou entorn digital. Es va obrir el debat parlant de “revolució tecnològica”. El canvi ja és una realitat i les empreses han d’actualitzar-se per adaptar-se al nou escenari digital i aprofitar-se de les oportunitats que aquesta transformació està oferint.

En la intervenció de l’Albert Bartomeus, i des de l’experiència de les diferents empreses de IM2 Grup (ITM Treball Temporal, IEFE Formació i MB Prevent), immerses en plena transformació digital, va explicar que “les regles del joc han canviat i cal adaptar-s’hi”. “Les nostres empreses gestionen un gran potencial de dades que permet situar el client al centre de la seva acció”. Va dir que el grup ha après a gestionar les dades adaptades a cada client, fet que ha requerit la implicació de tota l’organització. Les dades, va indicar, “afavoreixen gestionar el negoci de manera més intel·ligent”. Finalment va apuntar: “el big data no va de tamany, sinó d’oportunitat de negoci per a tothom”.

Els ponents van destacar com a elements imprescindibles per aquest procés la conscienciació, la formació, les ganes de liderar el canvi i de disposar de natius digitals a l’empresa.

Es va concloure que cal aprendre dels errors, però alhora és necessari abocar-se en el nou paradigma, per “no arribar tard”.

Podeu llegir la notícia completa del diari Regió7.

Font de la imatge: Regió 7

0 comentaris

Deixar un comentari

Voleu unir-vos a la discussió?
No dubteu a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *