Atenció! Podeu afegir més productes per estalviar en transport.
Nom(Requerit)
Poblacio(Requerit)
Adreça(Requerit)
Província(Requerit)
C. Postal(Requerit)
País(Requerit)
Email(Requerit)
Telèfon
SOL·LICITAR PRESSUPOST
Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 319703   |    |  Avís legal


 
HISTÒRIC NOTES DE PREMSA
ÚLTIMA NOTÍCIA ALTRES NOTÍCIES

Notes de premsa 2011

Notes de premsa 2012

Notes de premsa 2013
Notes de premsa 2014
Notes de premsa 2015
Notes de premsa 2016


La reforma laboral i les ETTEl dissabte 18 de setembre 2010, es va publicar al BOE la Llei 35/2010 de mesures urgents per a la reforma del mercat de treball, procedent del Reial Decret llei 10/2010 de 16 de juny. A continuació, detallem els 10 punts clau d'aquesta reforma a tenir en compte per les empreses en la gestió de les seves relacions laborals, fent especial menció en la seva incidència en les empreses de treball temporal.

1. Contractació temporal: a fi de limitar la contractació temporal, s'imposa una durada màxima al contracte per obra o servei, s'endureix la regulació contra la concatenació de contractes temporals i s'incrementen les indemnitzacions per finalització dels contractes temporals.

2. Extinció del contracte per causes objectives: es dóna una nova redacció a les causes objectives, aclarint què es consideren causes econòmiques, tècniques, organitzatives o de la producció i es flexibilitzen els procediments.

"La reforma laboral i les ETT."


LLEGIR MÉS